Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

Penafian


Blog ini adalah milik peribadi dan tidak dibiayai oleh mana-mana agensi atau pihak tertentu.

Segala penulisan di dalam blog ini hanyalah pandangan peribadi penulis berdasarkan pemahaman dan pengamatan sepanjang menjalani kehidupan yang sementara ini.

Segala hasil tulisan atau artikel Assassin Cyber yang terkandung di dalam blog ini boleh diterbitkan semula di laman web, blog atau akhbar dengan syarat link(sumber) haruslah disertakan. Pendek kata kredit harus diberikan kepada blog Assassin Cyber.

Segala pandangan di Assassin Cyberi sudah semestinya banyak cacat dan celanya yang mana ia mencerminkan penulisan dan pandangan seorang manusia yang tidak sempurna dan tidak lari dari melakukan kesalahan dan kesilapan disengajakan atau tidak disengajakan. Oleh itu segala teguran dan komen merupakan sumbangan yang tinggi nilainya yang amat diharapkan daripada para pembaca budiman.

Assassin Cyber juga mengalu-alukan sebarang sumbangan yang berupa maklumat atau artikel atau pendapat  bagi didedahkan kepada masyarakat pembaca blog moga ianya dapat mencambahkan pemikiran para pembaca dan membuka minda kita semua.  Hantarkan maklumat jika ada di telebihsudah@gmail.com


Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

Nak Komen biar berkaitan dengan topik. Jangan menyalak tak tentu pasal.

Adv

Nuffnang 2