Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

27 August, 2013

TOLAK TANGAN ASING


PESANAN UNTUK UMMAH: Jauhilah samasekali dari musuh² kita dibawah Pakatan Judeo-Kristian (Yahud & Nasrani) yang sering menggunakan simbolisma² terahsia dari sihir² sigil Iblis & Syaitan dalam agenda perjuangan mereka untuk memesongkan kita.

Konspirasi peperangan dan penjajahan baru yang melanda dunia. Selamatkan Agama, Bangsa & Tanahair kita dari dijajah pemikiran asing yang merosakkan dunia. Peperangan yang menggunakan pendekatan revolusi "tanpa keganasan". Ianya menggunakan pendekatan ilmiah & subliminal (kawalan bawah sedar), mementingkan profesionalisme dalam setiap gerak kerja, mengutamakan logik akal, bermain dengan emosi, memaksimum kan potensi seni dan seterusnya menguasai alam maya sebagai medan peperangan utama.

Sasaran utama adalah menyerang dan mengubah sistem nilai secara halus, menyerang asas budaya, menyerang asas negara, menyerang perlembagaan dan seterusnya menyerang prinsip asas pegangan agama.

http://vimeo.com/72850809

No comments:

Post a Comment

Nak Komen biar berkaitan dengan topik. Jangan menyalak tak tentu pasal.

Adv

Nuffnang 2