Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

14 November, 2012

PAS TANDATANGAN PERJANJIAN TIDAK LAKSANAKAN HUKUM HUDUD DAN NEGARA ISLAM BERSAMA PR


Apa sudah jadi dengan PAS. Lihat, nilaikan dan fahami sendiri kandungan video ini. Tak puas hati jangan cari aku. Hang p cari sendiri Cikgu Non

PAS rakan sejati Al Arqam

Rupanya dalam sibuk meletakkan hukum mengkafirkan umat Islam sendiri, ahli Pas ni juga menjalankan kerja bawah tanahnya untuk meraih simpati dari pelbagai pertubuhan menggunakan nama Islam. Bijak ke bangang diorang ni? Dah kafirkan semua orang disekeliling diorang, dengan muka tak malunya boleh pergi mintak tolong untuk sokong parti sendiri.

Tahun lepas Pas ada buat kunjungan hormat ke Khilafah Centre di Bangi, diorang cakap Pas dan Hizbut Tahrir bergerak dalam satu parti. Siap mintak Hizbut Tahrir undi Pas lagi tu. Tapi silaplah sebab Hizbut Tahrir memang takkan undi dalam demokrasi. Maka pulanglah Pas dengan muka kecewa masam mencuka bila kena tamparan hebat dari Hizbut Tahrir.

Kini Pas telah melihat kesatuan Aurad Muhammadiah sebagai satu lagi platform Islam. Apa itu Aurad Muhammadiah? Itulah Al Arqam atau kita sebut kini dengan nama Gglobal Ikhwan. Pas tahu status Global Ikhwan, tapi disebabkan bernafsu sangat nak menang .... Semua tu ditolak ketepi.

Malangnya bila diorang semua kantoi apabila serbuan dibuat keatas mereka. Sayang sekali bila media dah tahu, memang pecah lobanglah gerakan bawah tanah mereka. Kita kena sedar, bahawa Pas tidak akan mengiktiraf kita sebagai orang Islam selagi tak isi borang kealian Pas.

Apa beza mereka dengan Yahudi dan Nasrani? Tak ada bezanya.. Sebab Yahudi Nasrani tidak akan redha dengan orang Islam selagi tidak mengikut jalan mereka. Pas pula? Fikirlah wahai pembaca....

Sumber

Adv

Nuffnang 2