Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

30 June, 2012

NAJIB SEMBAH SALIB KETIKA JUMPA POPE?

Huh!!...Lega rasanya bila persoalan yang berlingkar selama ini kini terjawab. Terima kasih yang tek terhingga kepada TOKGURU86 kerana telah membantu AC menjawab persoalan ini.

Gambar Superimposed

Palsu dan Original


Beberapa bulan lepas AC mengetahui tentang kewujudan gambar ini (gambar atas). Gambar ini sebenarnya telah meletup sejak tahun lepas terutamanya di blog-blog pro PR.

Dunia mungkin menghampiri akhir zaman. Budaya fitnah semakin menjadi-jadi dikalangan orang Islam itu sendiri hanya kerana ingin merebut keduniaan. Mencari keburukkan orang adalah lebih mudah dari berkata perkara baik-baik tentang orang lain. Rekayasa fitnah terus menerus untuk menghancurkan kehidupan individu orang lain. Najib dan keluarga akan terus difitnah oleh media upahan pembangkang kerana ingin mengangkat seorang peliwat sebagai pemimpin negara.
Apa yang menjengkelkan dikalangan media pembangkang, mereka tidak percaya cerita yang sahih. Walaupun secara terang-terangan pemimpin mereka melakukan kesalahan moral, cukup dengan segala video, gambar yang tidak di edit bahkan jelas wajah pemimpin agungan mereka tetapi mereka akan terus menafikanya. Tetapi untuk burukkan Najib Razak, mereka sanggup mencipta kepalsuan dan sebarkan dalam laman maya.
 
Baca seterusnya di TOKGURU86


TUN MAHATHIR



Tun Mahathir sedang menunaikan solat!

Muslimin dan muslimat, insan ini bukan ulamak, namun dia tetap menunaikan solat iaitu kewajiban seorang muslim. Dia mengaku ilmu agamanya tidak sehebat Nik Aziz. Tetapi dialah yang mengerakkan negara Islam yang lain untuk membantu ketika umat islam di Bosnia disembelih oleh pengganas Serb.

Dia juga pernah menangis ketika melawat Bunker yang menjadi pejabat Yasser Arafat di Palestine. Ketika saudara islam yang berlainan parti mendoakan kecelakaan untuknya, dia dijemput oleh Allah SWT masuk ke dalam Kaabah.

Insan ni digelar MahaFiraun, dan dia jugalah yang lantang mengutuk kekejaman Zionis keatas umat islam serta mempertahankan islam dimata dunia. Dia tak hanya duduk berdoa tanpa berbuat apa-apa, dia berusaha untuk memajukan bangsa dan juga negaranya. Dia berkerja untuk semua rakyat Malaysia..

Yang menarik, dia tidak kemaruk nama, contohnya dia menolak kereta nasional dinamakan atas namanya. Begitu juga Putrajaya, sekolah, jalan dan bangunan seperti Menara Petronas,Yayasan atas nama dia pun ditolaknya.

Lihat saja Putrajaya, sebelum ni ada puak jumud tu nak jual kalau dorang menang Pilihanraya. Kononnya sebab membazir duit rakyat. Tapi sekarang ni mereka berebut nak duduk kat situ. Sekarang ni baru mereka tau, Putrajaya ni bukan sahaja berfungsi sebagai pusat Pentadbiran, tapi turut menjadi pusat pelancongan.

Cuba datang solat kat Masjid Putrajaya tu contohnya, ada sahaja bas pelancong yang datang. Jangan lupa juga macam-macam event bertaraf dunia diadakan di sana. Sebelum ni ada tak puak-puak jumud PAS terfikirkan benda-benda macam tu? Tapi Tun Mahathir dah fikir awal-awal lagi. Semua tu membawa keuntungan kepada rakyat.

Tun Mahathir berjuang dalam diam. Tak payah tabur janji satu negara, tak payah umpan syurga untuk cari sokongan, yang ni baru la 'The Truly' hero kepada negara Malaysia yang tercinta.

Sumber : Media Cyber


KEJAM!! ORANG INI DIBAKAR HIDUP-HIDUP (AMARAN!! JANGAN KLIK JIKA ANDA LEMAH SEMANGAT)


 
AMARAN!! JANGAN KLIK PAUTAN VIDEO JIKA ANDA SEDANG MENGANDUNG ATAU ANDA SEORANG YANG LEMAH SEMANGAT.

Kejam... Sesama insan ciptaan Allah tergamak melakukan kekejaman seperti ini. Apakah salah orang ini sehingga dibakar hidup-hidup oleh orang sebangsa dengannya.

Mungkin orang ini bersalah, tetapi wajarkah orang di sekelilingnya menghukumnya sedemikian rupa?

Klik SINI untuk lihat video.


Adv

Nuffnang 2