Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

18 June, 2012

HOT! PEMIMPIN PEMBANGKANG KANTOI ROMEN DALAM HUTAN?

Gambar Hiasan


Macam-macam betul lah. Tak ada tempat lain nak beromen, dalam hutan pun jadi lah. Kenapa tak main aiskrim dalam jamban? 

WINA - Seorang ahli politik Austria dijatuhkan denda sebesar 16 ribu poundsterling  setelah tertangkap sedang berhubungan seks. Aksi politikus itu terakam oleh kamera tersembunyi di hutan.

Ahli Politik yang tidak mahu disebut identitinya itu siap membayar denda bila foto-foto mesumnya dibumi hanguskan. Perdebatan pun sempat muncul antara asosiasi pemburu yang menempatkan kamera-kamera intai di hutan, dengan pakar hukum.

Menurut pakar hukum, hukum Austria melarang penggunaan kamera intai di wilayah hutan. Namun Asosiasi Pemburu Carinthia justru membela diri dan mengatakan, kamera-kamera itu ditempatkan sebagai alat untuk mengintai haiwan-haiwan liar di Hutan Carinthia.

"Saya tidak yakin berapa banyak kamera yang beroperasi di hutan Carinthia kerana kamera-kamera itu tidak terdaftar. Kami pun tidak pernah mendapat masalah yang terkait penempatan kamera itu," ujar salah seorang anggota asosiasi pemburu Freydis Burgstaller-Gredenegger, seperti dikutip Telegraph, Minggu (17/6/2012).

Sejauh ini, ahli politik sangat malu ketika aksi bercintanya tertangkap oleh kamera intai di hutan. Namun Asosiasi Pemburu Carinthia sepakat untuk merahasiakan insiden ini dan tidak mempublikasikan foto-foto mesum itu.


(18SX VIDEO) INDONESIA BISA! JOGET BUMBUNG TAYANG KEMALUAN?

Credit Imei: Borak kosong
Tarian tradisional Bali kini dijadikan ikon tarian seks oleh segelintir masyarakat Indonesia di Bali. Joget Bumbung yang sebenarnya adalah tarian tradisional masyarakat dan menjadi ikon kepada Bali kini diadaptasikan kepada tarian porno. Apa yang lebih mengejutkan video ini juga dirakam ke dalam VCD dan dijual di pasaran Indonesia. Indonesia Bisa!

Video di bawah menunjukkan penari perempuan dengan tanpa rasa malu dan segan mengangkat kainnya dan menunjukkan seluar dalam serta beraksi ghairah bersama pasangan penari lelaki.



AWEK NIE KANTOI TAK PAKAI SELUAR DALAM

Oh! Awek cun ini boleh kantoi tak pakai seluar dalam dengan photographer. Posing dah cukup bergaya dah dengan ular sawa.



Nasib baiklah awek cun ni bukan kat tempat yang ramai orang. Kalau tak ramai dah yang nosebleed rasanya. Awek ni memakai skirt pendek, syok main ular sawa. Akhirnya duduk mencangkung.

Rupa-rupanya dia lupa dia tidak menggunakan seluar dalam. Apabila dah duduk macam tu, for surelah , tayangan percuma. Jahat gak abang photographer ini ey. Sempat gak ambil gambar sambil usaha  awek tu punya ****.. hehe





Adv

Nuffnang 2