Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

06 June, 2012

TIADA GAMBAR LEBIH BERMAKNA DARI YANG INI

 /
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/


Kepala Otak Betul puak-puak PR (PAS-PKR) ni... macam2 kutuk pasal K-POP rupa-rupanya depa lagi sakan! memang kaki China Doll betul la.

Yang peliknya tu, aji-aji yang pakai ketayap pun dah jadi lembik macam cucuq ketayap... pehhh

Kalau dengan Ustaz Fathul Bari, bukan main puak PAS pertikai, kenapa UFB tak nasihat atau bantah kosert K-POP.. walhal UFB tak de pon masa tu.

HA! ni,,, ape cite puak Ustaz Politik PAS? awat tak tegur China Doll yang dok tergedik-gedik, terkangkang-kangkang tu? Sedangkan ko sendiri ade dalam majlis tu... sebab tergamam ke keindahan ciptaan Tuhan? atau bawah sudah keras? atau takut dengan DAP?- KepalaOtakHangOstad PAS turut ikut meroyan dengan isu K-POP ketika Hari Belia Negara di putrajaya tempoh hari. 

Tak sampai 2 minggu kumpulan K-POP Korea membuat persembahan di putrajaya kini PKR pula tampil dengan Cina Doll-POP yang tunjuk seluar dalam. Agaknya Anwar dah tak tahan sangat nak tengok Cina Doll beraksi. Tak dapat main, cukup dapat tengok seluar dalam ketika beraksi di atas stage.

Mana suara Ustaz Azhar Idrus ketika ini? Mana suara Nik Aziz? mana suara Hadi Awang?

Anwar Ibrahim tak payah tanya la, pasal Anwar Ibrahim memang suka dengan Cina Doll.
Kini Raja Putar Alam (Anwar Ibrahim) akan memberi penjelasan berhubung Cina Doll-POP ini. 

Mungkinkah kita akan mendengar kata maaf dari Adun Bertam atau dia(adun bertam) akan membacakan skrip putar alam yang telah disediakan oleh Anwar Ibrahim?

Pada pendapat pembaca sekalian, apa yang perlu dijelaskan dalam hal ini. Adakah mereka akan menjelaskan kepada umum bahawa ini semua adalah konspirasi UMNO atau ini semua telah dirancang oleh UMNO. 

Jika begitu, pernah terfikirkan anda betapa bodohnya Pakatan Rakyat ini sehingga setiap apa yang dilakukan mereka ini sentiasa dapat dihidu oleh orang UMNO. 

Sehinggakan, ketika sedang memberi kaunseling dengan bini orang jam 3 pagi pun dapat dikantoikan. 

Big Boss sedang main dengan Cina Doll pun orang UMNO boleh hidu. Bila dah kantoi macam-macam lah alasan. Menafikan dialah pelaku dalam video tersebut kononnya rambut dan perut tidak sama dengan Anwar Ibrahim. Perbezaan yang 2 itu lah yang dicari oleh pencacai Anwar Ibrahim, sedangkan persamaan yang terlalu banyak langsung tidak diambilkira.


Adv

Nuffnang 2