Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

25 May, 2012

ARTIS SEPARUH BOGEL, BARU BALIK UMRAH ITU ADALAH NORA DANISH???AC tak nak komen lebih-lebih pasal gambar ini. Info yang AC dapat mengenai gambar ini adalah, gambar perempuan yang memakai topi itu adalah seorang artis dan pelakon wanita Malaysia yang baru balik dari mengerjakan umrah.

Pelakon wanita ini juga dikatakan mabuk sehinggakan tidak menyedari pakaian yang dipakainya terselak sehingga menampakkan seluar dalamnya. Baca SINI.
Info terbaru dan gosip paling HOT yang AC dapat mengatakan artis wanita tersebut adalah Nora Danish. Sejauh mana kesahihannya masih tidak dapat dipastikan. Tetapi sebelum Nora Danish bertolak mengerjakan Umrah tempoh hari, dia(Nora Danish) tampil dengan gambar kontroversi yang sedang pose penuh ghairah. Baca SINI.

Benar atau tidak biarlah wartawan hiburan jalankan tugas mereka. 

Baca ulasan di SINI juga.

Baca SINI untuk penafian Tuan punya badan(Nora Danish)


Nurul Izzah Kena Baling Telur Busuk Semasa Ceramah Di Lembah Pantai!


Ceramah PR di perkarangan flat di Lembah Pantai menjadi kecoh apabila beberapa individu yang tidak dikenali membaling batu, telur dan botol air ke arah hadirin yang berkumpul untuk mendengar ucapan daripada pemimpin parti tersebut.

Didapati seorang penyokong dari parti tersebut cedera selepas terkena batu yang dilemparkan daripada arah yang tidak diketahui.

Beberapa orang yang lain turut terkena balingan telur sejurus selepas Naib Presiden PKR Nurul Izzah Anwar memulakan ucapannya pada kira-kira pukul 10.30 malam.

Serangan telur tersebut bermula sejurus bekalan elektrik kepada pentas ceramah itu terputus dan keadaan menjadi gelap.

Sementara itu di twitter, Ketua Pembangang, Anwar Ibrahim membuat tuduhan liar yang menyatakan serangan tersebut di rancang oleh parti Umno!AC kata: Pada AC, kejadian seperti ini tidak sepatutnya berlaku. Jika ikut logik akal pembangkang, perbuatan ini mesti dilakukan oleh penyokong UMNO/BN. Tapi pakatan rakyat terutama Nurrul Izzah harus sedar bahawa, lembah pantai merupakan tempat yang diwakilinya tetapi itu hanya di atas kertas. Sedangkan hakikatnya Nurrul Izzah tidak pernah turun padang untuk menjenguk rakyat, apatah lagi mengambil tahu permasalahan rakyat di kawasan Lembah Pantai.

Rakyat yang sebelum ini memberi kepercayaan kepada Nurrul Izzah pastinya berasa tertipu dengan wakil rakyat seperti ini. Jadi bagi AC, tindakan membaling batu oleh segelintir penduduk ini adalah tindak balas rakyat terhadap kepimpinan yang ditunjukkan oleh wakil rakyat mereka(Nurrul izzah).

Adv

Nuffnang 2