Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

20 March, 2012

ANWAR UMPAMA SESUMPAH BERUBAH MENGIKUT MODE


Bukan hanya beliau terlalu bongkak dan sombong untuk memohon maaf kerana melukakann perasaan umat Islam di Malaysia, Palestin malah diseluruh dunia, bahkan Anwar tetap mempertahankan pendirian menyokong Israel, walaupun 'Israel menindas penduduk Palestin' seperti mana yang disebut oleh Obama dalam ucapannya.

Yang lebih mengejutkan ialah sikap Anwar ang menolak mentah-mentah keputusan Majlis Syura PAS yang mendesaknya menarik balik kenyataan beliau atau menyaman WSJ jika kenyataan beliau tersebut telah disalahertikan oleh akhbar itu.

Anwar tidak mahu menarik balik kenyataannya mahupun menyaman WSJ.

Kini terbongkar pula dakwaan bahawa Anwar dan pemimpin-pemimpin PKR menerima dana dan bantuan kewangan daripada badan-badan bukan kerajaan yang berpengkalan samada di Amerika Syarikat atau Eropah.

Apakah hubungkaitnya sebuah parti yang didaftarkan di negara ini dengan pertubuhan-pertubuhan yang kononnya mempromasi demokrasi, keadilan dan ketelusan.

Tidak lain tidak bukan NGO-NGO ini adalah pertubuhan yang didalangi oleh gerakan Zionis antarabangsa untuk melemahkan negara-negara Islam seperti Malaysia dengan menerapkan nilai-nilai demokrasi ala Barat..baca seterusnya SINI

SHEIKH FADZIR DERITA 52 TAHUN DALAM UMNO?


'Menteri Riben' - Itulah gelaran yang diberikan kepada Tan Sri Sheikh Fadzir ketika beliau menjawat jawatan dalam kerajaan dahulu. Semalam veteran UMNO ini bertindak keluar UMNO yang mana ianya menjadi topik bagi sesetengah blog pembangkang.

Sebelum ini Sheikh Fadzir Musibat lantang menuduh UMNO mengamalkan korupsi, nepotisme, kronisme dan salah guna kuasa sepanjang memerintah negara. Bila diteliti alasan yang dinyatakan ini bagi saya sungguh lucu kerana banyak pihak tahu bagaimana sikap Sheikh Fadzir 'Musibat' sepanjang beliau mempunyai jawatan dalam kerajaan serta di peringat Bahagian UMNO.


Malah ketika beliau menjawat jawatan dalam UMNO beliau salah seorang pemimpin yang tidak memberi ruang kepada orang muda yang berkelayakan untuk menonjol di peringkat Bahagian, sebaliknya jawatan penting semuanya diserahkan kepada adik-beradiknya.


Jawatan terakhir 'musibat' yang tak sedar diri ini adalah Menteri Penerangan dalam kabinet Pak Lah sebelum beliau melepaskan kerusi tersebut untuk adiknya iaitu 
 Datuk Abdul Aziz Sheikh Fadzir tetapi kalah ditangan Zulkifkli Nordin dari PKR (kini bebas).

Satu sikap kronisme yang diamalkan Kadir Sheikh Fadzir ketika dalam UMNO, UMNO Bahagian seolah-olah milik beliau dan anak-beranak... Baca selanjutnya di SINI

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalamualaikum...

AC ada terbaca satu link yang agaknya pembaca sekalian pun berminat mengetahuinya. Bila AC baca tajuk entry tu, AC dah tertarik. "Wang Tunai RM5000 Untuk Blogger". Duit tu siap tak nak kan. 

Mungkin terdapat ramai blogger yang menggunakan kaedah ini sebagai satu cara untuk menarik pembaca atau traffik ke blognya. Banner di bawah ini AC dapat dari blog BloggerWanita.com. 
Jika anda berminat dengan tawaran ini, sila klik banner di bawah.


Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.

Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.

Menarikkan? Tunggu apa lagi, cepat-cepat la daftar. Terhad kepada 100 blogger pertama sahaja…

Selamat mencuba.

APA GUNA JADI MELAYU KALAU SETAKAT JADI TUKANG SAPU!!?

Assalamualaikum w.b.t,

Sebelum AC meneruskan artikel ini, AC dengan penuh rendah diri mohon keizinan kepada insan Srikandi7. Beliau adalah pemegang watak terpenting dalam kes pendedahan salahlaku Timbalan Perdana Menteri Anwar Ibrahim pada tahun 1997. Beliau adalah insan yang bertanggungjawab dalam mendedahkan dokumen setebal 19 mukasurat itu. Insan Srikandi yang dimaksudkan adalah Ummi Hafilda binti Ali.

Atas usaha yang tidak ternilai oleh beliau ini, maka tembelang Anwar Ibrahim yang tiada siapa tahu pada masa itu telah terlondeh. Semua artikel ini AC dapatkan dan salin terus dari blog Ummi Hafilda, http://srikandi7.blogspot.com. AC tidak berniat untuk mendapat kredit daripada blog ini, hanya sekadar menyebarkan apa yang sebenarnya telah berlaku pada ketika itu. AC yakin masih ramai dikalangan pembaca malah generasi kini yang menjadi penyokong Anwar Ibrahim sedangkan mereka tidak mengetahui cerita sebenar di sebalik pemecatan Anwar Ibrahim pada ketika itu.

KEPALA HOTAK MELAYU KATA KATA SI PENDERHAKA


Kepala hotak (otak ) Melayu, itu adalah kata-kata si Al jiburin dalam majlis penutup perhimpunan pkr baru-baru ini.

  "Apa guna jadi melayu kalau setakat jadi tukang sapu."

Apa jenis manusia diaorang ni, KENAPA ORANG -ORANG MELAYU TAK MARAH BANGSA SENDIRI DIHINA DEK PERAKUS PERAKUS YG GILA KUASA, KENAPA ORANG MELAYU TAK KEJAR DENGAN PENYAPU KAT MUKA DIAORANG NI,KERANA MENGHINA BANGSA SENDIRI TERUTAMA SITUKANG TUKANG SAPU.

Apakah situkang tukang sapu ni mahu ditakdirkan diri mereka sebagai tukang sapu, kalau semua manusia berangan nak rampas Putrajaya , semua berangan nak jadi PM, sampah sarap sape nak sapu. Kalau semua nak jadi penipu nak jadi pengkhianat, nak jadi penderhaka, nak jadi pemfitnah, nak jadi peliwat, nak jadi barua Yahudi, so APA JADI PADA NEGARA? KIAMAT KECIL LAH, SEMUA NANTI DIBAHAM DEK TSUNAMI. HARAMJADAH PUNYA MELAYU.

Sebab itulah timbul konsep berzakat, si kaya membantu si miskin melalui pengeluaran zakat. Jangan di hina bangsa sendiri yang merempat, mereka harus dibela segera. Masa kau jadi menteri kewangan selama 7 tahun apa kau buat, negeri kelahiran kau sendiri iaitu Pulau Pinang apa pembanguanan bangsa dan ummah yang kau perjuangkan, orang melayu di sana tertinggal dalam segala aspek kehidupan, kalau pergi di Kg Nelayan di Batu Ferinnggi sedih tengok, berapa ramai anak melayu jadi mat rempit jalananan . 

TAKE IT OR LEAVE IT! SYARAT ANWAR KEPADA WIKILEAKS


Secara logiknya, jika Anwar 'tegas beliau hanya menyatakan persetujuan wawancara beliau dengan Julian Assange sahaja', bukankah itu namanya meletakkan pra-syarat yang sangat jelas memaksa pihak editorial Quick Roll Productions untuk mengikut kehendak Anwar Ibrahim?

Kata mudah, take it or leave it!

Dan jika benar tiada paksaan kepada Quick Roll Productions, Anwar Ibrahim sepatut berkata, 'terserah kepada editorial Quick Rool Productions' dan bukannya 'tegas beliau hanya menyatakan persetujuan...'!

Anda baca kenyataan pejabat Anwar Ibrahim di bawah :
Pertamanya kami mahu menjelaskan bahawa permohonan yang diajukan oleh Wikileaks kepada Pejabat Dato’ Seri Anwar Ibrahim adalah satu wawancara antara Julian Assange dengan Dato’ Seri Anwar Ibrahim.

Kemudiannya barulah pihak kami diberitahu Raja Petra mahu menumpang dalam wawancara tersebut. Makanya Dato’ Seri Anwar Ibrahim menegaskan bahawa beliau hanya menyatakan persetujuan untuk permintaan yang asal iaitu wawancara antara beliau dengan Julian Assange.

Oleh itu Quick Roll Productions, pihak produksi yang terlibat dengan wawancara ini telah membuat keputusan editorial untuk meneruskan format wawancara antara Julian Assange dengan Anwar Ibrahim tanpa melibatkan penumpang lainnya.

Keputusan editorial tersebut semata-mata dibuat oleh Quick Roll Productions dan tidak dipaksakan oleh Pejabat Dato’ Seri Anwar Ibrahim ke atas mereka.
Baca selanjutnya di SINI

ANWAR TAKUT UMMI HAFILDA, DENGAN ALLAH TAK TAKUT?

Assalamualaikum w.b.t,

Sebelum AC meneruskan artikel ini, AC dengan penuh rendah diri mohon keizinan kepada insan Srikandi7. Beliau adalah pemegang watak terpenting dalam kes pendedahan salahlaku Timbalan Perdana Menteri Anwar Ibrahim pada tahun 1997. Beliau adalah insan yang bertanggungjawab dalam mendedahkan dokumen setebal 19 mukasurat itu. Insan Srikandi yang dimaksudkan adalah Ummi Hafilda binti Ali.

Atas usaha yang tidak ternilai oleh beliau ini, maka tembelang Anwar Ibrahim yang tiada siapa tahu pada masa itu telah terlondeh. Semua artikel ini AC dapatkan dan salin terus dari blog Ummi Hafilda, http://srikandi7.blogspot.com. AC tidak berniat untuk mendapat kredit daripada blog ini, hanya sekadar menyebarkan apa yang sebenarnya telah berlaku pada ketika itu. AC yakin masih ramai dikalangan pembaca malah generasi kini yang menjadi penyokong Anwar Ibrahim sedangkan mereka tidak mengetahui cerita sebenar di sebalik pemecatan Anwar Ibrahim pada ketika itu.


ANWAR DISESAH DI KERDAU DIDEPAN PENYOKONG TEGARNYA, BERUCAP HANYA 20 MINIT, PANAS SEPERTI CACING KEPANASAN
Assalammualaikum, sudah lama tidak menulis, al maklum sibuk berceramah di sana sini tiap malam samaada di Merlimau mahupun di Kerdau. Apa pun pandangan penyokong tegarnya terhadap saya, namun nawaitu saya amat jelas bagi mematikan segala dakyah pembohongan al juburin dan Azmin selama 13 tahun di talqinkan dan dikuburkan sama sekali. Kesian orang melayu tertipu, sampai berpecah 3, mereka peduli apa, janji dapat kuasa mengkayakan keluarga dan kroni-kroni mereka, yang menjadi mangsa adalah rakyat jelata.

Maka sebab itu saya terpanggil membenamkan segala hipokrasi mereka, bagi mereka yg masih taksub kepada juburin, perbanyakkan lah solat dan istiharah dan berdoa Allah tunjukkan kebenaran dan beri anda jawapan, benci saya pun tak pe, yg penting anda tidak terus BERSEKONGKOL DENGAN ORANG YG NABI TAK MENGAKU UMAT DAN AGEN YAHUDI YG BERHAJAT BESAR UNTUK MENGHANCURKAN NEGARA.

Bukti apa lagi, segala sijil saham yang dah ditonjolkan bernilai puluhan juta sebagai imbuhan perkhidmatan seks oleh samsidar kepada anwar yg saya buktikan pun anda tak percaya, kronologi cerita dari tarikh setahun sebelum Anwar di pecat pun anda tak percaya, warkah keramat perihal salah laku TPM bertarikh 5 ogos 1997 pun anda tak percaya, tapi bagaimana nak memadamkan sejarah bukti penangkapan saya oleh 50 polis dan penderaan saya tanpa henti selama 48 jam, tahanan rumah selama hampir setahun, pemaksaan surat akaun bersumpah yg mengaitkan saya dengan teori konspirasi yang didraf oleh sijuburin, apa kah sejarah itu boleh direka reka atau dipadamkan sahaja dari rekod polis bukit aman, semuanya adalah realiti dan benar-benar telah terjadi, so di manakah otak biol dan samdul anda wahai penyokong-penyokong tegar Parti Kencing Rakyat.

Bukti yang nyata terbaru, pertembungan saya dengan sijuburin di Kerdau, berdepan lagi, kenapa LARI SELEPAS 20 MINIT, APA PUNGGUNG KAU PANAS KE NUAR, ATAU TELINGA KAU TERBAKAR TAK TAHAN DENGAR SEGALA KEKEJIAN DOSA KAU YANG DITELANJANGKAN DI DEPAN UMUM, SERTA PENIPUAN DAN LAKONAN KAU SELAMA INI. Tak pernah sijuburin berceramah hanya 20 minit dengan nada yang lemah tak bermaya, selalunya berapi-rapi memaki hamun Najib, Rosmah, dan kerajaan tapi hari tu mcm orang yang menunggu nak dihukum gantung. Ha ha baru kau tau, langit tak selalu cerah, buku bertemu ruas, kalau pemimpin umno kecut perut dengan kau nak berlawan, tapi dengan aku kau lari lintang pukang. KALAU TAK BENAR, KENAPA AKU BEGITU BERANI MENYESAH KAU DENGAN BERAPI RAPI TEMPOH HARI DIDEPAN RIBUAN PENYOKONG KAU. KENAPA, KENAPA????????

Itu belum lagi PELURU BERPANDU KU YG AKAN DILANCARKAN TIDAK LAMA LAGI, KECUALI KAU DAN AZMIN BERTAUBAT, MASA TU AKU RASA HAH, BARU KAU MENYESAL MEMBOHONGI RAKYAT SELAMA INI DENGAN IMEJ ISLAMIK KAU ANAK BERANAK, TAPI SEMUA MUNAFIK, PELAKON HANDALAN, GUNAKAN ISLAM NAK SILAP MATA DENGAN RAKYAT YANG BIOL DAN SAMDUL, TAPI INGAT WAHAI ANWAR DAN KELUARGA, AZMIN DAN SAMSIDAR, KAU BOLEH TIPU BERBILLION MANUSIA DI DUNIA, TAPI ALLAH YANG SATU KAU TAK BOLEH TIPU, TUNGGU HUKUM KARMA BUAT KAMU SEMUA. Sekarang pun dah nampak orang-orang kanan, kawan-kawan baik mula menjadi musuhmu.

Apa pun wahai penyokong setiaku terima kasih lah diatas segala sokongan dan doa, serta sudi-sudikan lah tengok video saya berentap dengan anu war dlm blog PARPUKARI atau gambar-gambar dalam blog GAP dan MINAQ JINGGO, SERTA JANGAN LUPA BELI PAPER THE STAR HARI INI PAGE F22.

Adv

Nuffnang 2