Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

28 January, 2012

Dr MiM: KANTOI! Wartawan Malaysiakini Menyibuk Dalam Dewan Himpunan Sejuta Ummat Selamatkan Aqidah (Peringkat Pulau Pinang)..

Dr MiM: KANTOI! Wartawan Malaysiakini Menyibuk Dalam Dewan Himpunan Sejuta Ummat Selamatkan Aqidah (Peringkat Pulau Pinang)..

Layan.........

BN Sponsor Perlacuran Di Kuala Lumpur?
Assassin nak tergelak bila baca kenyataan berbaur fitnah Timbalan Ketua penerangan PAS Terengganu di atas.

Apa tidaknya, cuba baca kenyataan di atas. Kata dia, pelacur-pelacur semua sokong PAS dan tak suka BN. Pengerusi Pelacur tu kata dorang semua tunggu masa je nak tumbangkan BN dalam PRU13 nanti.

Ostat nie dah tak betul nie. Apa maknanya jika semua pelacur sokong PAS? Ini bermakna Parti PAS hanya sesuai untuk pelacur sahaja. PAS sendiri telah melacurkan AGAMA ISLAM.

Menggadaikan maruah Islam semata-mata kerana kepentingan politik. Pelacur tu sokong PAS kerana PAS telah melacurkan diri dalam PR. Ketua umum PR seorang pakar dalam selok belok persundalan. Jadi bukan sesuatu yang mengejutkan jika pelacur sokong PAS.

HOT NEWS!!! KEYAKINAN ANWAR IBRAHIM MEMUNCAK.


SABAK BERNAM – Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengalu-alukan idea berdebat dengan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak sebagaimana disarankan oleh Merdeka Center berdasarkan penemuannya baru-baru ini.

Baca Sini...

Sehubungan itu kata Anwar, debat yang disyorkan wajar bagi menjawab persoalan-persoalan yang ditimbulkan terhadap Barisan Nasional (BN) dan Pakatan Rakyat (PR).

“Masing-masing buat tuduhan, kita tuduh Barisan Nasional rasuah dan gagal tadbir negara, BN tuduh kita tidak tahu urus ekonomi, tuduh Anwar jadi alat DAP, masing-masing ada pendekatan dan kita cadang debat.

“Apa yang kita sebut, kita pertahankan, itu sebabnya kita perlu debat. Insya-Allah kita menang dan dapat tawan Putrajaya,” kata beliau pada Program Mesra Rakyat Bersama Penasihat Ekonomi Selangor di Stadium Sabak Bernam di sini, semalam.

Hadir sama dalam siri ceramah itu Ketua Wanita PKR, Zuraida Kamarudin; pakar perlembagaan, Prof Dr Aziz Bari; Ahli Dewan Undangan Negeri Sekinchan, Ng Suee Lim dan Yang Dipertua Pas Sabak Bernam yang juga Timbalan Pesuruhjaya II Pas Selangor, Sallehen Mukhyi.
 

Sumber: UtaraNews

MESTI BACA!!! Mohd Farizal, Mencaci Raja & Ingin Bunuh Dato Najib.Lihatlah saudara/i ku sekalian. Dimana hilangnya sifat nilai-nilai murni rakyat Malaysia hari ini. Dengan terang-terangan menghina Raja, memperlekeh lagu kebangsaan Malaysia, serta membuat ugutan bunuh keatas Dato Najib.

Malaysia tidak memerlukan rakyat seperti ini. Sikap sebegini bukanlah sesuatu yang perlu dibanggakan. Sikap segelintir masyarakat Malaysia seperti ini walaupun jumlah mereka agak kecil tetapi, pihak seperti inilah yang harus kita perangi.

PIHAK BERWAJIB SILA JALANKAN SIASATAN TERHADAP MOHD FARIZAL. MANUSIA SEPERTI INI TIDAK LAYAK MENDAPAT TEMPAT DI BUMI MALAYSIA.

Assassin belum mendapat link laman facebook Mohd Farizal. Jika ada di kalangan pembaca yang telah mendapat link laman facebook barua ini sila maklumkan assassin di ruang komen.

Adv

Nuffnang 2