Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

18 January, 2012

10 Characteristics of an Effective Soccer Coach

10 Characteristics of an Effective Soccer Coach

PANAS ! Azwan Ali dah insaf , berdamai semula dengan Umi Hafilda


KUALA LUMPUR - Umi Hafilda Ali akan menarik balik laporan polis yang dibuat terhadap abangnya, Azwan berhubung ugutan bunuh yang diterima melalui mesej Twitter sebelum ini.


Umi Hafilda berkata, beliau mengambil tindakan demikian selepas Azwan memberi jaminan akan melakukan akuan bersumpah di hadapan media dan memastikan keselamatannya terjamin.


"Berkat doa ibu. Kami yang hampir tujuh tahun tidak bertegur sapa dan daripada musibah ini, kami berdamai. Saya bersyukur, Allah makbulkan doa ibu," katanya pada sidang media yang turut dihadiri Azwan, di sini tengah hari ini. SH

Baca sini....


p/s Alahamdulillah.. Jika benar kata-kata ini lahir dari hati ikhlas Azwan Ali. Assassin doakan agar Allah s.w.t memanjangkan umur dan memurahkan rezeki Azwan Ali.

Dr. Rani Adun PAS Meru Dilantik Exco kerajaan Negeri Yang Baru

Berita terbaru mengenai kerusi panas Exco Kerajaan Negeri Selangor yang ditinggalkan oleh Dr. Hasan Ali berikutan pemecatan beliau oleh Dato Hadi Awang Presiden Agung PAS.

Dikatakan Dr. Rani telah mengangkat sumpah disaksikan Exco Selangor di hadapan Gambar Sultan Selangor.

Depan gambar Sultan Selangor pun jadilah.

Artis 2 Alam Disiasat Polis

Akibat mulut laser, mulut longkang, mulut jamban, mulut bangkainya, tak fasal-fasal disiasat mengikut Seksyen 506 Kanun Keseksaan kerana melakukan ugutan bunuh terhadap Ummi Hafilda (Adiknya Sendiri).


Assassin tak terkejut langsung dengan berita ini. Perkara biasa bagi seorang mulut Busuk seperti Azwan Ali mengeluarkan kata-kata seperti itu.

Pada hemat Assassin, Azwan Ali nie tidak akan dikenakan apa-apa tindakan kerana Azwan Ali merupakan pencacai No.1 Anuar Ibrahim.

Adv

Nuffnang 2