Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

09 January, 2012

Anuar Ibrahim Bebas Tuduhan Kes Liwat Saiful


Bernasib baik. Itulah yang boleh diungkapkan selepas hakim Mohamad Zabidin Diah mengumumkan Dato Anuar Ibrahim tidak bersalah dalam kes liwat keatas Saiful Bukhari Azlan. Assassin sangat bersimpati kepada mangsa liwat Saiful.

Bangga Al Juburi
Kes ini yang telah ditangguh lebih 60 kali, dan Anuar Ibrahim beberapa kali meminta hakim kes Mohamad Zabidin Diah supaya dilucutkan dari mengadili kes ini, akhirnya telah memihak kepada Anuar ibrahim. Assassin pun tidak tahu apa bukti kes yang tidak cukup dalam kes ini.

 
Peserta 901: Semua mengangkat Anuar sebagai pemimpin (Pemimpin Peliwat)

Apa gunanya kebangaan Anuar jika dibebaskan. Sedangkan Anuar sebenarnya telah terbukti bersalah. Anuar dibebaskan dengan penghakiman di dunia, tetapi percayalah penghakiman Akhirat tiada siapa akan terlepas.

Pada pendapat Assassin, PRU 13 akan dilewatkan lagi. Inilah masanya Anuar akan mengambil peranan dan pengaruhnya keatas pengikut pengikutnya yang berhati kering. Tidak mustahil juga, rakyat yang pada mulanya menyokong kerajaan  


Adv

Nuffnang 2