Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

05 July, 2012

(Video) Wanita ini nekad bukak baju kerana teman lelaki tidak mahu jumpanyanya!



Kawasan budak perempuan ni telanjang telah mula panas.

Kerana tindakannya yang langsung tak masuk akal, maka berduyun2lah jantan tanpa diundang berhenti disini untuk melihat secara percuma sesusuk tubuh gadis yang tanpa seurat benang pun.

Nasib baik ada insan baik yang memberikan kain untuk menutup tubuhnya dari tatapan orang ramai.

Ditanya oleh pihak polis kenapa dia berterlanjang bulat, jawapan minah bodoh ini ialah, “dia ke sini untuk berjumpa teman lelakinya, tetapi teman lelakinya enggan untuk berjumpa dengannya”.

Ini macam spesis pun ada dalam dunia ni… nasib di siang hari kalau waktu malam dia buat kelaku gila bertelanjang macam ni… memang saja cari pasalah nampaknya.

Klik SINI untuk lihat video.
Comments
1 Comments

1 comments:

Nak Komen biar berkaitan dengan topik. Jangan menyalak tak tentu pasal.

Adv

Nuffnang 2