Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

18 June, 2012

AWEK NIE KANTOI TAK PAKAI SELUAR DALAM

Oh! Awek cun ini boleh kantoi tak pakai seluar dalam dengan photographer. Posing dah cukup bergaya dah dengan ular sawa.



Nasib baiklah awek cun ni bukan kat tempat yang ramai orang. Kalau tak ramai dah yang nosebleed rasanya. Awek ni memakai skirt pendek, syok main ular sawa. Akhirnya duduk mencangkung.

Rupa-rupanya dia lupa dia tidak menggunakan seluar dalam. Apabila dah duduk macam tu, for surelah , tayangan percuma. Jahat gak abang photographer ini ey. Sempat gak ambil gambar sambil usaha  awek tu punya ****.. hehe





No comments:

Post a Comment

Nak Komen biar berkaitan dengan topik. Jangan menyalak tak tentu pasal.

Adv

Nuffnang 2