Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

07 March, 2012

MENGUNDI ANWAR IBARAT MENEMPAH BILIK NERAKA


Dahulu PAS kata "Mengundi Anwar Ibarat Menempah Bilik Neraka". Sekarang ini bagaimana pula? Adakah kenyataan ini telah bertukar menjadi "Mengundi Anwar Ibarat Menempah Syurga?"

Mari baca kata dua Smart Generation berkaitan Anwar Ibrahim, dalam versi nogori


1] Utk info semuo, nuar telah menandatangani Annapolis Summit Letter pd November 2007 demi menjago hati rakan-rakan dan pelobi-pelobi yahudi zionis di White House.

2] Apo itu Annapolis Summit Letter? Annopolis Summit Letter ialah satu kaedah caro penyelesaian konflik antara 2 negara iaitu Palestin dgn Israel. Kaedahnya ialah 2 state solution atau mewujudkan 2 negara damai. 2 state solution sbnrnya memberi pengiktirafan percumo bhw penjajah mendapat hak negara yg dirampas. Suatu penghinaan kpd pribumi. Itu sobab Hamas memulaukan konfrens Annopolis ni bai. Majoriti rakyat Palestin jugo menolak 2 state solution.

3] Contoh mcm ni lah. Ontah mcm mano tentera Singapura dapek menawan negeri Johor dan Melako pado tahun 2017. Peperangan berlarutan dan tentera Malaysia makin lomah. Atas semangat prihatin masyarakat dunio, satu persidangan damai diadokan di Belgium. Lalu dikeluarkan satu resolusi. Resolusi itu menyatakan bhw kedamaian hanyo akan diperolehi kalau Johor dan Melako diserahkan secaro percumo kpd negara Singapura. Lagi pun Presiden UMNO pertamo bulih bagi percumo apo pulau Temasik kpd cino bernamo Lee Kuan Yew utk dijadikan Republik Singapura. Johor dgn Melako apo ado hal. Lalu ramai pemimpin2 bosa dan berpengaruh seluruh dunio menandatangani satu surat sbg menyatakan sokongan terhadap persidangan Belgium sbg satu caro menyelesaikan konflik berdarah antara Singapura-Malaysia. Agak-agak korang apo perasaan penduduk Johor dgn Melako? Hepi sobab jadi warganegara Singapura kot. Surat mcm tu lah yg ditandotangai nuar utk Annapolis Summit Letter geng.

4] Kito semuo setuju Israel adolah negara haram. Ado yg tak setuju dgn den? Jadi sapo yg bersetuju Israel adolah negara sah mako dio adolah anak haram. Ado yg tak setuju dgn den? Jadi sapo yg bersetuju dgn kelahiran negara Israel mako dio adolah anak haram. Sapo yg bersetuju dgn 2 state solution sbg caro utk menyelesaikan konflik berdarah Israel-Palestin mako dio anak haram dan siapo yg menandatangani Annapolis Summit Letter jugo anak haram. Nuar adolah salah seorg yg menandatangani Annapolis Summit Letter, mako dio anak ....... .

5] Korang kono ingat pembebasan Baitulmaqdis dari tangan yahudi zionis laknatullah bukan perkara main-main. Nuar bulih buek bondo ni sbg satu senjato khas utk meraih sokongan pelobi2 yahudi di White House. Sendiri mau ingat lah pado para penyokong yg masih menyokong nuar. Doso pahalo korang tanggung sendiri bai.

6] Kenyataan nuar di Wall Street Journal baru-baru ini amat menghiris hari den. Kalau boto WSJ spin statement nuar, apsal nuar tak saman WSJ? Terlobih dari itu, apsal nuar tandotangani surat sokongan kpd 2 state solution Israel-Palestin yg diadokan di Annapolis, Amerika Syarikat pd tahun 2007? Nuar tak ponah nafi akan perkara ini geng. Bangsat ni bulih cakap kek WSJ "I support all efforts to protect the security of the state of Israel". Kepalo abah kau! Israel tu ado 200 warhead nuklear la babi. Yang patut kono protect ialah penduduk semenanjung Gaza yg kono bom tiap-tiap hari. Mmg bangsat caro nuar membodek para pelobi yahudi zionis yg bertenggek kek White tu bai.

7] Chegubard ke hulu ke hilir dodahkan bhw Malaysia ado hubungan dagang dgn Israel mako dgn itu menjatuhkan UMNO adolah jihad bg setiap yg tahu. Tetapi kalau ikut mantik yg samo, sesapo yg mengiktiraf Israel sbg bukan negara haram mako ia jugo adolah jihad utk menjatuhkannya.

8] Kalau korang nak tahu, org yahudi orthodoks sendiri menolak resolusi 2 state solution ni bai. Nuar pulak terhegeh-hegeh mcm anjing menyokong resolusi tersebut. Nuar mmg bangsat. Bagi yahudi orthodoks, konflik berdarah antara yahudi zionis-palestin bulih setel dan dihentikan bilo seorg muslim yg benar-benar menjiwai agamo Islam memerintah Palestin-Israel. Bukan olok-olok ni geng, tetapi itu lah penyelesaian yg disarankan oleh yahudi orthodoks sedunio.
Comments
1 Comments

1 comments:

  1. Salam,
    Tuan dan puan sekalian..
    sila tgk balik gambar yg di attach ni betol2..
    tajuk dan gambar lari alignment nye.. tak nampak ke senget2 tu..?
    tengok gambar bawah tulisan "BILIK NERAKA"
    mcm mane kite nk tahu gambar ni di edit? kelihatan pixel yg pecah pada tulisan tu.. kalo benar, sila beri tarikh suratkhabar ni dikeluarkan.. sekiranya tidak benar, sy mohon yg menyebar gambar ni, tlg la jgn tambah2 lagi saham tu yer..

    - Pembaca Harakah

    ReplyDelete

Nak Komen biar berkaitan dengan topik. Jangan menyalak tak tentu pasal.

Adv

Nuffnang 2