Nuffnang

Advertlets

Pesanan AC

Segala kelemahan dalam Blog ini datangnya dari penulis sendiri, dan semua kesempurnaan datang dari Allah s.w.t.

Kepada sahabat-sahabat Blogger sila linkkan blog Assassin Cyber di bloglist anda dan AC akan linkkan blog anda di list kami.

Kepada anda yang ada artikl menarik dan ingin dikongsikan sila email ke:

E-mail: telebihsudah@gmail.com

FOLLOW JIKA BERANI

Klik Butang Like Di Bawah

TUKAR SIZE FONT

Change Text Size
+A +A +A +A +A

02 March, 2012

ARTIS SEKSI MALAYSIA : KOYAK MATA.... BEB!!

Lisa Surihani
Fulamak.. seksi siot.. Rabak mata melihatnya. Gambar ini diambil beberapa tahun lalu, sebelum Lisa bergelar Isteri kepada Yusry KRU. Sekarang dah kahwin harap-harap tidak ada la babak aksi seperti ini ye Lisa.

Hannah Tan Berbikini
Hannah Tan ialah seorang artis malaysia yang serba boleh, dia seorang model, tv host, dan penyanyi. dulu dia agak glamour sekejap, disebabkan keseksian dia dan berani buat pose-pose berani mati. tapi sekarang mana dia pergi pun tak tau.. hannah tan jugak agak popular di japan, singapore dan indonesia.

Diana Danielle
Gambar Diana Danielle ketika baru sahaja lepas SPM. Lepas SPM je terus tampil dengan pakaian seksi-seksi belaka.

Nurul Ain Nordin
Nurul Ain Nordin yang bergambar dalam keadaan berkemban yang agak menghairahkan untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap, tersebar diinternet… Menurut Nurul Ain, gambar tu tak sepatutnya tersebar kerana dalam persetujuan gambar tersebut perlu diedit dahulu sebelum ianya digunakan bagi tujuan promosi.. Nurul Ain juga meminta maaf jika gambar tersebut menyinggung perasaan mana-mana pihak.. Jom kita baca penjelasan Nurul Ain melalui blognya..

“Ain mintak maaf kalau gambar tersebut menyinggung perasaan sesiapa. ain tau ain bersalah…. tapi percayalah fotoshoot tersebut dilakukan secara tertutup oleh semua pelakon dan beberapa krew yang terlibat untuk fotoshoot poster filem tersebut, tetapi itu bukanlah final product dia. gambar tersebut hanya sparuh sahaja,seperti yang dipersetujui… dan di edit oleh mereka di bahagian graphic untuk tambahkan di hujungnya, bawah sket dari pinggang dan kebawah dengan akar, kurap, kudis, panau untuk memberikan kesan hantu yang muncul tetapi lain gambar yang tersebar.”
“Gambar seperti yang dipersetujui untuk final product filem SUATU MALAM KUBUR BERASAP ini sudahpun mendapat persetujuan dari pihak-pihak tertentu untuk pelepasan.. di laman web rasmi SUATU MALAM KUBUR BERASAP ada gambar ain. itulah final product sebenarnya…. apa pun ain cakap, kalau dalam hati korang dah rasa ain jahat, ain buruk, ain itu, ain ini…. ain xleh buat papelah ye… maafkan ain.”

Saiful Apek
Assassin tidak tahu nak cakap apa dengan gambar si Apek nie. Mungkin Apek tak perasan kot. Rasanya gambar ini diambil ketika penggambaran filem Sifu & Tonga.

Gambar yang ditunggu-tunggu oleh semua rakyat Malaysia dan pembaca sekalian.  Tidak lain tidak bukan.....

Gambar ini tihak ada kaitan samada yang hidup ataupun yang telah mati.
Tarikh gambar diambil tidak perlu diberitahu, dah siap ada kat gambar. Pemilik imej dalam gambar ini dikatakan seorang ahli politik paling popular di Malaysia. Tak silap Assassin, namanya adalah Anwar Ibrahim (bukan nama sebenar). 

Beliau juga merupakan seorang pelakon popular. Pelakon DRAMA paling popular. Beliau dengan sekelip mata telah mencipta nama di persada seni Antarabangsa dan Negara Malaysia khususnya.

Filem yang membuatkannya sangat popular dan dikenali di peringkat dunia adalah ketika beliau menjadi watak utama dalam filem bertajuk CINA DOLL. 

Filem CINA DOLL itu sangat laris di negara luar terutamanya di Jepun.

Imej di atas adalah antara babak yang dilakonkan oleh beliau dalam filem CINA DOLL, yang mendapat tempat di Jepun.

Bukan senang sebenarnya, bagi seorang pelakon untuk menembusi pasaran antarabangsa lebih-lebih lagi pasaran Jepun. 

Beliau juga mampu mencipta nama dalam masa yang singkat kerana, keberaniannya dalam melakonkan watak tanpa memakai seurat benang.
Apa komen korang?

Comments
3 Comments

3 comments:

  1. Saya sangat senang dengan artikel disini

    ReplyDelete
  2. Lawak je korang nih.....

    ReplyDelete
  3. Lisa surihani tu hot sial...

    ReplyDelete

Nak Komen biar berkaitan dengan topik. Jangan menyalak tak tentu pasal.

Adv

Nuffnang 2